Telefoonnummer: 0900-5557799

Bezoekadres:

Zaanweg 55-56,

1521 DM, Wormerveer

Openingstijden:

ma t/m vr 08.30 - 17.00 uur

We zijn open!

De deuren van Apotheek Zaanstad zijn geopend. Wij zijn gevestigd in het pand van BenW huisartsen aan de Zaanweg in Wormerveer.

Persoonlijke zorg

Samen met de huisartsen van BenW streven we naar kleinschalige, laagdrempelige en persoonlijke zorg. Afspraken met de huisartsen zijn op korte termijn, vaak nog op dezelfde dag, mogelijk. Het huisartsenteam onder leiding van Bas Wouters en Mieke Budde werkt samen met apotheker Tuyen Nguyen aan klantvriendelijke en professionele zorg die zo efficient mogelijk georganiseerd is.

Sterke samenwerking

Tijdens het spreekuur uitgeschreven geneesmiddelen kunnen direct meegenomen worden. Wordt uw bloeddruk, diabetes, astma of longemfyseem periodiek gecontroleerd door de praktijkondersteuner? Dan kunnen wij zorgen dat uw medicatie voor u klaar staat, Hierdoor hoeft u na de controle niet meer apart naar de apotheek. Eventuele problemen met uw geneesmiddelen zijn al besproken voordat u uw geneesmiddelen van ons ontvangt.

Vragen

Wij verzorgen uw medicatiebewaking. Wij bespreken daarbij het juiste gebruik van uw geneesmiddelen. Om dit goed te kunnen doen stellen wij soms vragen. Heeft u ook vragen stel ze dan gerust. Wij beantwoorden ze graag. Samen met u komen wij tot de beste zorg.

Tijdens het spreekuur uitgeschreven geneesmiddelen kunnen direct meegenomen worden.