Wij zijn een zeer gemotiveerd, enthousiast, vooruitstrevend en professioneel team, bestaande uit 2 huisartsen, 3 praktijkondersteuners en 4 praktijkassistenten.

Tevens hebben wij een eigen apotheekservice. Wij proberen ons met name te onderscheiden door u huisartsenzorg op maat te verlenen in een vriendelijke praktijk, voorzien van alle moderne technieken en mogelijkheden en daarbij toch het gevoel te hebben van de "ouderwetse huisarts" die de patiënten kent en weet wat er leeft.

Indien bovenstaande aansluit bij hetgeen u verwacht van de huisarts, dan bent u bij ons aan het goede adres.

Onze speciale aandacht gaat uit naar mensen met een chronische aandoening zoals suikerziekte, hart en vaatziekten en astma/COPD. Voor hen zijn er speciale spreekuren.

Voor rijbewijskeuringen, adoptiekeuringen, letselschadekeuringen en overige medische keuringen kunt u ook bij ons terecht.

Tevens zijn we een erkend reizigersadvies en vaccinatiecentrum.

Ook voor bloedafname en ander laboratoriumonderzoek kunt u bij ons terecht.

Spreekuur op afspraak

Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. U kunt zelf een afspraak online inplannen of telefonisch met de assistente maken.

U kunt de praktijk bellen op werkdagen tussen 8:00 en 12.00 en tussen 14.00 tot 17:00 uur. Bij het maken van een afspraak kan de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak, we kunnen er rekening mee houden in onze agenda.

Herhaalrecepten

Medicijnen voor de praktijken Wormerveer en Koog aan de Zaan, kunt u aanvragen via:

Internet
mijn huisartsenpraktijk

Telefonisch
•Voor Koog aan de Zaan: telefoonnummer 075 616 48 67 (optie 2)
•Voor Wormerveer: telefoonnummer 075 628 11 85 (optie 2)

Het lege doosje inleveren bij de doktersassistente in de praktijk

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.

Telefonisch spreekuur

Voor eenvoudige vragen kunt u gebruik maken van het telefonisch spreekuur. Dat heeft als voordeel dat u niet naar de praktijk hoeft te komen.

Als u de praktijk belt, staat de assistente u te woord. Zij kan u vaak direct zelf helpen. Als u om een telefonisch consult van de huisarts vraagt, belt de arts u later die dag op een afgesproken tijdstip terug.

Doktersassistente

De assistente staat u als eerste te woord wanneer u met de praktijk belt. Ze maakt afspraken van het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonische spreekuur. Zij weet het antwoord op veel praktische vragen, bijvoorbeeld over verwijzingen en recepten. U kunt haar ook bellen voor uitslagen van urine- of bloedonderzoek.

U kunt bij de assistente verder terecht voor: bloeddrukmeting, aanstippen van wratten, verbinden van wonden, zwachtelen, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, zwangerschapstest, urineonderzoek, bloedafname en uitstrijkjes.


BENW WORMERVEER
Geopend op werkdagen
van 8:00u tot 17:00u
Zaanweg 55-56
1521 DM Wormerveer
Telefoon: 075-6281185
wormerveer@benw-huisartsen.nl